FileMaker Go is de versie van FileMaker voor de iPad of iPhone. Met deze app, die u kosteloos kunt downloaden van de Apple Appstore, kunt u altijd bij uw gegevens, waar u ook bent!

Met FileMaker Pro op een PC of Mac en FileMaker Go op uw iOS apparaat komt een optimaal geïntegreerde toepassing van uw bedrijfssysteem binnen handbereik. Een paar voorbeelden.

Event Management
Organiseert u een congres, seminar of andere bijeenkomst voor uw relaties? De inschrijvingen en contactgegevens zijn dan centraal beschikbaar, maar kunnen nu ook door uw medewerkers ter plekke worden ingezien en bijgewerkt! U kunt u een iPhone of iPad zelfs gebruiken om een streepjescode of handtekening in te scannen van bijvoorbeeld een inschrijfformulier of badge, en direct de eraan gekoppelde gegevens ophalen en raadplegen.
Uw medewerkers zijn niet meer gebonden aan een frontdesk, maar kunnen indien nodig gewoon rondlopen en ter plaatse vragen van de deelnemers beantwoorden. Alles bij de hand.

Mobile Sales Force en Service Management
Uw bedrijf heeft verkoop- of servicemedewerkers in de buitendienst die aan de hand van een looplijst met servicenummers apparatuur periodiek moeten controleren of prospects bezoeken om productdemo’s te geven. De iPhone of iPad bevat een database met adres- en bedrijfsgegevens, verkoophistorie, werkopdrachten en apparatuur registraties, en met behulp van FileMaker Go kan de medewerker direct, nauwkeurig en efficiënt de opdrachten afwerken en desgewenst meteen terugkoppelen naar het centrale bestand. Is goedkeuring van de opdrachtgever vereist? Een handtekening wordt digitaal opgeslagen als dat nodig is.

Business Intelligence
Uw bedrijf beschikt over een groot ERP systeem voor bedrijfsvoering. ORACLE, MySQL of SQL Server worden daarbij gebruikt voor het vastleggen van uw bedrijfsgegevens. Met behulp van FileMaker Pro en FileMaker Go worden deze gegevens ontsloten, wanneer en waar u ze nodig heeft. Tijdens de directievergadering bijvoorbeeld, of onderweg naar een congres of aandeelhoudersvergadering.
En natuurlijk met behoud van de bestaande toegangsbeveiliging.

Uw eigen toepassing op de iPad?
De iPad heeft zich inmiddels ruim schoots bewezen als veelzijdig gereedschap voor de kenniswerker. Veel bedrijven gebruiken de iPad al of hebben plannen om deze te gaan gebruiken voor hun mobiele toepassingen.

FileMaker Inc. heeft met FileMaker Go een zeer korte ‘deployment cycle’, oftewel de tijd die nodig is voor het aanbrengen, testen en doorvoeren van wijzigingen. Werken met mobiele apparaten als de iPad betekent vaak ook snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Dan is het prettig te weten dat uw FileMaker Go applicatie uw tempo kan bijbenen!

Beschikt u al over een FileMaker toepassing, dan kunnen wij deze snel aanpassen zodat deze op een iPhone of iPad perfect bruikbaar is. Gebruikt u nog geen FileMaker, dan kunnen wij dat voor u regelen en uw systemen geschikt maken zodat u met behulp van FileMaker Pro en Go in no-time aan de slag kunt!

© 2012-2015 fit-in solutions -- tel. 0628157200